We hebben de verlenging van ons ECTA-certificaat ontvangen! Een getuigenis van onze toewijding


We zijn absoluut verheugd om opnieuw aan te kondigen dat Withofs Bulk Logistics met succes ons ECTA-lidmaatschapscertificaat heeft vernieuwd! Het is het soort nieuws waarvan je in de lucht wilt springen van vreugde, want laten we eerlijk zijn, bovenop de industrienormen blijven in chemische logistiek is geen kleinigheid.

Voordat we ingaan op wat dit voor ons en onze partners betekent, laten we even de tijd nemen om van onze prestatie te genieten, zullen we? De ECTA (European Chemical Transport Association) geeft deze immers niet zomaar weg als flyers op een straathoek. Brussel heeft ons het groene licht gegeven voor 2024 en we stralen van trots!

Wat is er zo belangrijk aan de vernieuwing van de ECTA?

Dus, waarom zouden onze klanten erom moeten geven dat we onze vernieuwing van ons ECTA-certificaat hebben ontvangen? Het is een terechte vraag, die een duidelijk antwoord verdient. Deze vernieuwing is het bewijs dat we serieus zijn over onze belofte om de normen in de chemische logistieke industrie te verbeteren. Het is niet zomaar een schouderklopje voor ons; het is een geruststelling voor u, onze partners, dat u samenwerkt met een team dat toegewijd is aan uitmuntendheid en gecommitteerd aan duurzame praktijken.

Peter Devos, de Algemeen Directeur, heeft het met zijn handtekening bekrachtigd. En die strik vertegenwoordigt een pakket van vertrouwen, kwaliteit en toonaangevende service die u krijgt wanneer u kiest voor Withofs Bulk Logistics.

Withofs Bulk Logistics: Waarom we enthousiast zijn over deze vernieuwing

Waarom maken we zo'n ophef over dit certificaat? Stel je het voor als een baken, helder schijnend over het landschap van transport en logistiek. Het signaleert aan de wereld dat we een klasse beter zijn als het gaat om het snel en veilig verplaatsen van je goederen, met name die van een chemische aard.

Onthoud, dit is niet onze eerste rodeo. Sinds 1934 maken we golven in de logistieke sector, en onze toewijding aan duurzaamheid is al zilver gestempeld door EcoVadis. Maar, het vernieuwen van ons ECTA-lidmaatschap? Dat is de kers op de taart.

Onze belofte aan jou

We hebben de referenties, maar wat ons echt onderscheidt is onze aanpak gericht op mensen. Met deze vernieuwing hebben we onze positie als vooruitstrevende, betrouwbare partner die niet alleen voldoet, maar de verwachtingen die u van ons heeft overtreft, versterkt. Beschouw het als onze belofte aan u - want als het gaat om uw logistieke behoeften, zijn we er voor de lange termijn.

Bij Withofs Bulk Logistics praten we niet alleen. Onze Tank-, Bulk- en Intermodaal transportdiensten zijn de praktijk die uw bedrijf brengt waar het heen moet. En met onze recente investeringen in nieuwe vrachtwagens en technologie, maken we ons klaar voor een nog efficiƫntere en klantgerichtere toekomst.

Dus hier is op weer een jaar van uitzonderlijke service, waar we doorgaan met het waarmaken van onze belofte om niet alleen uw producten te leveren, maar ook een flinke dosis tevredenheid en een toewijding om onze operaties zo duurzaam mogelijk te houden.

Heeft u een vraag over onze ECTA-certificaatvernieuwing of hoe onze diensten uw bedrijf ten goede kunnen komen? Aarzel niet om contact op te nemen. Onze deuren - zowel fysiek als digitaal - staan wijd open. E-mail ons op sales@withofs.be of bel +31 6 511 373 58!

Contact opnemen met verkoop

Meest recente posts

In de kijker

Neem contact op

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van onze expertise? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zullen uw vraag binnen 24 uur behandelen.

Registreer hier en ontvang als eerste onze laatste nieuws per e-mail

Bekijk de vorige updates