We zoeken naar nieuwe ADR-Tank chauffeurs en charters!


Withofs Bulk Logistics is op zoek naar nieuwe ADR-Tank chauffeurs en charters!

๐Ÿ”” Ding dong! Het is de kans die op je deur klopt! ๐Ÿšš๐Ÿ’จ Bij Withofs Bulk Logistics zijn we dringend op zoek naar meer chauffeurs en charters. Kun jij of je organisatie ons helpen onze missie vooruit te sturen?

Sinds 1934 zijn we een door een familie gerunde transport- en logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in het leveren van geluk bij elk bulktransport binnen een straal van 500 km rond Lanaken en ons depot in Zeebrugge. Nu, staan we te popelen om meer leden te verwelkomen in onze professionele familie ๐Ÿค

Waarom bij ons aansluiten? Welnu, zoals onze vroegere en huidige chauffeurs zouden vertellen, gaat het niet alleen om de rit, maar om de reis. ๐Ÿ›ฃ️ Met elke levering verplaats je niet alleen producten, maar stimuleer je bedrijven en verander je levens.

Dus, ben je klaar om met ons de weg op te gaan? Zou jouw charter de volgende kunnen zijn die zich bij onze vloot voegt? ๐Ÿš›๐Ÿ’จ Aarzel niet - tenslotte is het leven een reis, geen bestemming! & nbsp;

Dus ik vraag het opnieuw, "We zijn dringend op zoek naar meer ADR-Tank chauffeurs en charters - doe je mee?" ๐Ÿšš๐Ÿ’จ

E-mail ons

bel ons

Meest recente posts

In de kijker

Neem contact op

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van onze expertise? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zullen uw vraag binnen 24 uur behandelen.

Registreer hier en ontvang als eerste onze laatste nieuws per e-mail

Bekijk de vorige updates