Withofs Bulk Logistics: Pionieren van nieuwe horizonten met ECTA-lidmaatschap


Met grote trots willen we aankondigen dat we vanaf 01/01/2024 lid zijn van ECTA, de Europese Chemische Transport Associatie! 

Waarom is ECTA-lidmaatschap belangrijk?

ECTA, als een vooraanstaand orgaan in chemisch transport, biedt een platform om samen te werken, te leren en beste praktijken in de industrie over te nemen. Door ons aan te sluiten bij ECTA, associëren we onszelf niet alleen met een vereniging; we aligneren ons met een ethos. Dit staat voor verantwoorde praktijken, een toewijding aan veiligheid en een toewijding aan het verbeteren van de efficiëntie van chemisch transport. Is dat niet wat we allemaal nodig hebben?

De principes van ECTA weerspiegelen de onze. Bij Withofs Bulk Logistics zijn we altijd meer dan alleen het leveren van producten; we leveren geluk. We geloven sterk in het bevorderen van partnerschappen, het verzekeren van klanttevredenheid en het positief beïnvloeden van het milieu. Dus, lid worden van ECTA is een natuurlijke voortgang in onze reis naar het bereiken van deze doelstellingen.

Hoe zal het lidmaatschap van ECTA onze klanten ten goede komen?

Ons ECTA-lidmaatschap voegt een extra laag van geloofwaardigheid toe aan onze diensten. Het toont onze toewijding om de hoogste normen in chemisch transport te handhaven, ervoor zorgend dat we altijd voorop lopen in de industrietrends en regelgeving. Met andere woorden, als je met ons werkt, werk je samen met een betrouwbare en vooruitstrevende partner.

We zijn nu beter gepositioneerd dan ooit om onze diverse klantenkring te bedienen, variërend van industrieën die te maken hebben met bulkgoederen en chemicaliën tot voedsel-, farmaceutische en afvalbeheerbedrijven.

Wat nu?

De reis vooruit is helder en we zijn verheugd deze te beginnen naast ECTA. Maak je klaar, want we zijn helemaal klaar om het logistieke landschap opnieuw te definiëren met duurzame, efficiënte en betrouwbare oplossingen. Klaar om te genieten van de opwinding van deze rit met ons? Neem vandaag nog contact op en laten we samen een duurzame en efficiënte toekomst creëren!

contact verkoop

Meest recente posts

In de kijker

Neem contact op

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van onze expertise? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zullen uw vraag binnen 24 uur behandelen.

Registreer hier en ontvang als eerste onze laatste nieuws per e-mail

Bekijk de vorige updates