Onze inspanningen om onze ecologische voetafdruk te verminderen!


Bij Withofs Bulk Logistics hebben we altijd geloofd in meer dan alleen een transportprovider. We zijn fel toegewijd aan het verminderen van onze CO2-voetafdruk en het bevorderen van groene logistiek. U vraagt zich misschien af, hoe bereiken we de balans tussen onze activiteiten en het milieu? Ons antwoord is eenvoudig - door onze continue inspanningen om CO2 te verminderen!

CO2 Vermindering Maatregelen

We hebben talrijke maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat onze operaties zo groen mogelijk zijn. Onze vloot is uitgerust met EURO6 vrachtwagens, die bekend staan om hun technologie met lage emissie. Dit zorgt ervoor dat onze vrachtwagens de laagst mogelijke NOx en CO2 uitstoten in vergelijking met oudere modellen.

We hebben ook automatische bandenopblaassystemen die de optimale bandenspanning handhaven, wat het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot vermindert. Daarnaast worden onze chauffeurs getraind in eco-rijden en hun rijstijlen worden regelmatig gecontroleerd en begeleid door hun rijinstructeur en mentor. Dit zorgt ervoor dat ze op de meest brandstofefficiƫnte manier rijden, waardoor onze koolstofvoetafdruk verder wordt verminderd.

Maar dat is niet alles. We hebben ook veranderingen aangebracht in de manier waarop we werken. Ons hoofdkantoor wordt aangedreven door zonnepanelen en we maken gebruik van een warmtewisselaar. Dit resulteert in een aanzienlijke vermindering van de CO2-uitstoot van onze bedrijfsactiviteiten!

Een Groen Bedrijf

Onze toewijding aan groene logistiek gaat niet alleen over CO2-reductie. Het is een belichaming van onze toewijding aan een duurzame toekomst. Het is zichtbaar in onze talrijke groene initiatieven, onze bedrijfspraktijken en onze reputatie. We zijn erkend door EcoVadis voor onze toewijding aan duurzaamheid. Maar we weten dat dat niet genoeg is - we zijn continu op zoek naar andere manieren om onze milieu-impact te verminderen.

Vooruit Kijken

Naarmate we vooruitgaan en blijven groeien als bedrijf, zal onze inzet voor groene logistiek en CO2-reductie nooit een tweederangs prioriteit worden. Het zit in ons DNA, het maakt deel uit van wie we zijn. We willen ervoor zorgen dat we een duurzame erfenis achterlaten voor toekomstige generaties. Want bij Withofs Bulk Logistics leveren we niet alleen goederen - we leveren een duurzame toekomst.

We zijn enthousiast over onze inspanningen en nodigen u uit om ons te vergezellen op onze groene logistieke reis. Voor meer informatie over onze CO2-reductie-inspanningen, aarzel niet om contact met ons op te nemen. 

Samen kunnen we een aanzienlijk verschil maken. Laten we duurzaamheid de norm maken, niet de uitzondering!

Contact opnemen met verkoop

Meest recente posts

In de kijker

Neem contact op

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van onze expertise? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zullen uw vraag binnen 24 uur behandelen.

Registreer hier en ontvang als eerste onze laatste nieuws per e-mail

Bekijk de vorige updates