Onthulling van de nieuwe bedrijfsidentiteit van Withofs Bulk Logistics!


Spannende tijden staan ons te wachten nu Withofs Bulk Logistics aan een groei- en uitbreidingstraject begint! Vandaag zijn we verheugd een frisse uitstraling te onthullen die onze inzet voor vooruitgang en innovatie weerspiegelt. Ons nieuwe logo en bedrijfsidentiteit op onze vrachteenheden zijn niet zomaar een visuele update; ze symboliseren een hernieuwde toewijding om gezien, bekend en erkend te worden ver en breed.

Een teken van uitbreiding:

De beslissing om ons logo en bedrijfsidentiteit te vernieuwen, komt voort uit de snelle groei en uitbreiding die Withofs Bulk Logistics doormaakt. Naarmate we nieuwe horizonten bereiken, wilden we dat onze visuele identiteit de dynamiek en vitaliteit van ons bedrijf weerspiegelt. Het nieuwe logo behoudt de vertrouwde vorm van het origineel, maar brengt helderheid in onze naam en activiteiten, en zorgt dat onze identiteit onmiskenbaar wordt gecommuniceerd.

Ontwerpen voor erkenning:

In de wereld van logistiek is zichtbaarheid belangrijk. Ons nieuwe logo en bedrijfsidentiteit zijn zorgvuldig ontworpen om gemakkelijk herkenbaar te zijn van een grote afstand. We hebben de zijkanten van onze vrachtwageneenheden versierd met deze gedurfde symbolen van ons merk, ervoor zorgend dat, of ze nu onderweg zijn of in rust, Withofs Bulk Logistics opvalt als een symbool van betrouwbaarheid en uitmuntendheid.

Bedankt dat je deel uitmaakt van onze reis:

Aan onze gewaardeerde klanten, partners en de hele Withofs Bulk Logistics-gemeenschap, brengen wij onze oprechte dank over. Uw vertrouwen en steun zijn van cruciaal belang geweest voor onze groei en we zijn verheugd om dit nieuwe hoofdstuk met u te delen. Ons vernieuwde logo en bedrijfsidentiteit zijn een getuigenis van onze gezamenlijke reis en de opwindende toekomst die voor ons ligt.

We kijken ernaar uit om u op de weg te zien! 

contact verkoop

Meest recente posts

In de kijker

Neem contact op

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van onze expertise? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zullen uw vraag binnen 24 uur behandelen.

Registreer hier en ontvang als eerste onze laatste nieuws per e-mail

Bekijk de vorige updates