Ons nieuwste groene initiatief voor CO2-reductie: automatisch bandoppompsysteem


We zijn verheugd om een ​​aanzienlijke sprong naar duurzaamheid te delen met onze nieuwste innovatie - het Automatische Band Opblaassysteem geïmplementeerd op al onze aanhangwagens! Vanaf dit jaar zorgt deze geavanceerde technologie ervoor dat al onze banden consistent worden onderhouden op de optimale druk van 9 bar. Dit verbetert niet alleen de levensduur van onze banden, maar levert ook een cascade van milieuvoordelen op, met name bij de vermindering van CO2-uitstoot.

De kracht van optimale bandenspanning:

Het handhaven van de juiste bandenspanning is cruciaal voor zowel veiligheid als efficiëntie. Met ons Automatisch Bandeninflatiesysteem zijn we een stap verder gegaan. Elke band op onze trailers wordt automatisch aangepast naar de ideale druk van 9 bar, wat zorgt voor optimale prestaties tijdens elke reis.

Door de banden consequent op de juiste druk te houden, verminderen we de slijtage aanzienlijk. Dit verlengt niet alleen de levensduur van onze banden, maar minimaliseert ook de warmte die tijdens het vervoer wordt gegenereerd. Minder slijtage en lagere warmte betekent minder vervangingen en een verhoogde brandstofefficiëntie, wat bijdraagt aan de algehele kostenbesparingen en duurzaamheid. Als gevolg hiervan verbruiken onze vrachtwagens minder brandstof, wat direct resulteert in een vermindering van de CO2-uitstoot. Het is een kleine verandering die een groot verschil maakt in onze gezamenlijke inspanningen om klimaatverandering te bestrijden.

Milieuverantwoordelijkheid in actie:

Bij Withofs Bulk Logistics geloven we dat elke kleine stap richting duurzaamheid telt. De implementatie van het Automatic Tyre Inflating System is een tastbare demonstratie van deze toewijding aan verantwoorde bedrijfspraktijken.

Als gewaardeerd lid van de Withofs Bulk Logistics-gemeenschap is uw steun essentieel voor het succes van onze duurzaamheidsinitiatieven. We moedigen u aan de milieuvriendelijke praktijken die we implementeren te omarmen en deel te nemen aan de trots van het bijdragen aan een groenere, duurzamere toekomst!

contact verkoop

Meest recente posts

In de kijker

Neem contact op

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van onze expertise? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zullen uw vraag binnen 24 uur behandelen.

Registreer hier en ontvang als eerste onze laatste nieuws per e-mail

Bekijk de vorige updates