Beginnen aan een duurzame reis: het behalen van de Ecovadis Silver-certificering en verder!


We zijn verheugd om een ​​groots moment op onze duurzaamheidsreis te delen - het behalen van het prestigieuze Ecovadis Silver Certificate! Deze milieucertificering is een bewijs van onze toewijding aan duurzame praktijken in ons dagelijks beheer, wat onze toewijding weerspiegelt om een ​​positieve impact op de planeet te hebben.

Begrip van Ecovadis-certificering:

Voor degenen die het niet kennen, Ecovadis is een wereldwijd erkend platform dat de milieu- en sociale prestaties van bedrijven beoordeelt. Het behalen van het zilveren certificaat betekent dat we een uitgebreide evaluatie hebben ondergaan, waarbij we onze inspanningen om milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde praktijken in onze bedrijfsactiviteiten te integreren, hebben getoond.

Wat het zilvercertificaat vertegenwoordigt:

Het Ecovadis Silver Certificate toont onze toewijding aan het aanpakken van milieugerelateerde, sociale en ethische kwesties. Het erkent onze proactieve houding op gebieden zoals de vermindering van de CO2-voetafdruk, duurzame managementpraktijken en meer. Deze erkenning is een gezamenlijke inspanning , wat de toewijding weerspiegelt van elk lid van ons team om bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Onze Reis Naar Goud en Platina:

Hoewel het behalen van het Zilveren Certificaat een belangrijke mijlpaal is, eindigt onze inzet voor duurzaamheid hier niet. We richten ons al op het Gouden Certificaat en uiteindelijk Platina. Dit is niet alleen een reis voor ons bedrijf, maar een gedeelde missie voor iedereen die verbonden is met Withofs Bulk Logistics.

1. Gaan voor Goud:

Onze routekaart naar het Gouden Certificaat houdt in dat we onze bestaande duurzaamheidsinitiatieven verbeteren, meer milieuvriendelijke praktijken implementeren en onze positieve impact op de gemeenschappen die we bedienen vergroten. Alleen de bedrijven die in de top 5% scoren ontvangen deze erkenning. Wij geloven dat duurzame bedrijfspraktijken niet alleen een verantwoordelijkheid zijn, maar ook een bron van innovatie en veerkracht.

2. Streven naar Platinum Excellence:

Het Platinum-certificaat is ons ultieme doel en we erkennen dat het bereiken van dit niveau continue verbetering en innovatie vereist. We zijn toegewijd aan het verleggen van de grenzen van duurzaamheid, het verkennen van nieuwe technologieën en het samenwerken met gelijkgestemde partners om zinvol bij te dragen aan een duurzame toekomst. Alleen de bedrijven die scoren in de top 1% ontvangen deze erkenning.

Doe met ons mee op het duurzame pad:

We nodigen iedereen uit om met ons mee te doen op deze spannende reis naar meer duurzaamheid. Uw feedback, suggesties en samenwerking zijn van onschatbare waarde terwijl we samenwerken om een positieve impact te creëren op het milieu en de samenleving.

Heb je ideeën om onze impact te verbeteren? Aarzel niet en neem contact met ons op!

contact verkoop

Meest recente posts

In de kijker

Neem contact op

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van onze expertise? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zullen uw vraag binnen 24 uur behandelen.

Registreer hier en ontvang als eerste onze laatste nieuws per e-mail

Bekijk de vorige updates