Ankeren van groei: Nieuw depot in Zeebrugge!


Catering voor groeiende activiteit:

Terwijl we een aanzienlijke toename van de activiteit in het westelijke deel van België zien, begrijpen we het belang van het dicht bij onze klanten zijn . Ons nieuwe depot in Zeebrugge plaatst ons perfect om efficiënte en tijdige diensten te leveren, en verbetert onze respons op de behoeften van onze klanten

Zeebrugge Depot
Zeebrugge Depot

Nabijheid tot sleutelsteden:

Gelegen op het kruispunt van Gent en Antwerpen, en met gemakkelijke toegang tot het noordelijke deel van Frankrijk, is ons depot in Zeebrugge strategisch gelegen om te dienen als een hub voor naadloze operaties. Deze nabijheid zorgt ervoor dat onze producten en diensten onze klanten kunnen bereiken met snelheid en precisie.

Lokale Arbeidskrachten Empowerment:

Het belang inzien van lokale expertise, we zijn verheugd om aan te kondigen dat we ons team willen uitbreiden door vrachtwagenchauffeurs uit de regio Zeebrugge in dienst te nemen. Dit zal niet alleen onze verbinding met de lokale gemeenschap versterken, maar het zal ook onze mogelijkheid verbeteren om de unieke complexiteiten van het transportlandschap in dit gebied te navigeren.

contact verkoop

Meest recente posts

In de kijker

Neem contact op

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van onze expertise? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zullen uw vraag binnen 24 uur behandelen.

Registreer hier en ontvang als eerste onze laatste nieuws per e-mail

Bekijk de vorige updates