Verwelkomen van Wab: Een Nieuw Hoofdstuk in Intermodale Uitmuntendheid


Bij Withofs Bulk Logistics zijn we verheugd om een waardevolle toevoeging aan ons team aan te kondigen - Wab, onze nieuwe intermodale planner. Na een zorgvuldig selectieproces is Wab toegetreden tot onze gelederen en we kunnen niet enthousiaster zijn over de schat aan ervaring en toewijding die hij brengt in onze intermodale activiteiten!

Een Strategische Toevoeging

Naarmate onze intermodale activiteiten aan kracht blijven winnen en naar verwachting in de komende jaren aanzienlijk zullen groeien, komt de onboarding van Wab op een strategisch kruispunt. We geloven dat zijn expertise een cruciale rol zal spelen bij het sturen van onze intermodale operaties naar nieuwe hoogten.

Wab brengt een sch wealth of ervaring naar Withofs Bulk Logistics als een ervaren planner. Met hem aan het roer van onze intermodale planning verwachten we een positieve impact op de klantenservice. Zijn vaardigheid en toewijding sluiten perfect aan bij ons doel om onze klanten een uitstekende service te bieden. 

Verwelkomende Wab

Doe met ons mee om Wab een warm welkom te heten! Terwijl we samen aan deze spannende reis beginnen, kijken we uit naar de positieve impact die hij ongetwijfeld zal hebben op onze operaties en de tevredenheid van onze klanten!

Contact Verkoop

Meest recente posts

In de kijker

Neem contact op

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van onze expertise? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zullen uw vraag binnen 24 uur behandelen.

Registreer hier en ontvang als eerste onze laatste nieuws per e-mail

Bekijk de vorige updates