Rijden naar de Toekomst: Investering in 5 van Hool ADR Wegtankers voor de Chemische Industrie


Withofs Bulk Logistics zet een grote stap vooruit in de chemische industrie met een strategische investering in vijf nieuwe Van Hool ADR wegtransporters. Deze beweging zal zich ontvouwen in juni 2024 met de levering van deze geavanceerde trailers. Hun inzet toont onze toewijding aan het voldoen aan de groeiende eisen van onze tevreden klanten en onze intentie om onze voetafdruk in de chemische sector uit te breiden.

Voldoen aan klanteneisen met uitmuntendheid

De beslissing om te investeren in deze Van Hool-wegtransporteurs is een directe reactie op de positieve feedback en toenemende vraag van onze gewaardeerde klanten in de chemische industrie. Bij Withofs Bulk Logistics zijn we trots op het leveren van uitzonderlijke diensten, en de tevredenheid van onze klanten heeft ons ertoe aangezet onze activiteiten in deze sector uit te breiden.

Beste apparatuur in zijn klasse voor optimale prestaties

Inzicht in het belang van het bieden van onze klanten de best mogelijke oplossingen, hebben we Van Hool gekozen als onze vertrouwde partner voor deze expansie. De ADR-vrachtwagentankers van Van Hool staan bekend om hun betrouwbaarheid, veiligheid en efficiƫntie bij het vervoer van chemische stoffen. Door te investeren in deze geavanceerde apparatuur, willen we onze capaciteiten verhogen en nieuwe normen stellen in het landschap van chemische logistiek.

Een blik op de toekomst

De investering in deze tankwagens is een blik op de toekomst van Withofs Bulk Logistics. Naarmate we groeien en ons aanpassen aan het steeds veranderende landschap van logistiek, blijft onze toewijding aan uitmuntendheid onwankelbaar. Blijf op de hoogte voor meer updates terwijl we vooruitrijden met innovatie, betrouwbaarheid en een constante toewijding om eersteklas diensten te bieden!

contact verkoop

Meest recente posts

In de kijker

Neem contact op

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van onze expertise? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zullen uw vraag binnen 24 uur behandelen.

Registreer hier en ontvang als eerste onze laatste nieuws per e-mail

Bekijk de vorige updates